+389 73 33 33 53 | EAST GATE MALL -1 KAT
Visco Naddusek
Направете паметна заштеда и веднаш подобрете го вашиот сон!
Начин на изработка

“Visco White” е изработен од 4 cm на мемори пена. Со неговите карактеристики спаѓа во категорија на релативно мек и удобен над-душек. Ако вашиот душек е тврд и неудобен за користење, со овој наддушек го имате најекономичното и најбрзото решение.

Начин на користење

Moже слободно да се кажи дека станува збор за еден од најпрактичните наддушеци.Кога би го користеле на кревет со развлекување можете слободно да го складирате во слободниот простор кај механизмите. /p>

Алое наддушек - New Age Macedonia

Visco White 4cm

5,590 ден8,390 ден

“Visco White” е најекономичниот наддушек во нашата понуда. Ако вашиот душек е прилично нов и сакате да го продолжите векот на истиот, овој наддушек е вистинскиот избор за вас. Исто така го препорачуваме и како најдобро решение за моментално подобрување на вашиот сон.

На залиха – Испорака во истиот ден | Бесплатна испорака

Достапен за нарачка во сите димензии
“Visco White” e достапен за нарачка во сите посакувани димензии. Може слободно да го нарачате во секоја стандардна и не стандардна димензија. Исто така лесен е за користење и складирање. Можете слободно да го понесете со вас, секаде каде што ви е потребно повеќе удобност и конфор.
Visco Naddusek
Направете паметна заштеда и веднаш подобрете го вашиот сон!

Visco White 4cm

5,590 ден8,390 ден

“Visco White” е најекономичниот наддушек во нашата понуда. Ако вашиот душек е прилично нов и сакате да го продолжите векот на истиот, овој наддушек е вистинскиот избор за вас. Исто така го препорачуваме и како најдобро решение за моментално подобрување на вашиот сон.

Нашиот најпродаван над-душек

Што можете да очекувате од

ALOE THERAPY?

Visco Naddusek

Лесен и практичен за користење

“Lavender Fresh” е лесен и практичен за користење. Може да се користи на вашата спална соба, но и на на кревет со развлекување. Кога ќе посакате да го складирате, може лесно да се ролова и не зафаќа голем простор.

Медицински анатомски карактеристики

Покрај конфорот и персонализираното спиење, “Feel the lux” има анатомски и медицински карактеристики. Душекот е дизајниран да го поддржува правилното позиционирање на телото и да се прилагодува на неговата анатомија.

Анти-бактериска навлака

Задоволството да е совршено доаѓа во премиум анти-бактериска навлака која лесно се отстранува од душекот и пери. Навлаката е изработена од премиум материјали која нуди дополнително чувство на мекост и удобност.

Купувај по големина

Душеци
90x200
140x200
160x200
180x200
Над-душеци
90x200
120x200
140x200
160x200
180x200
Перници
10cm
13cm
15cm
18cm
Јоргани
150 гр/м2
250 гр/м2
350 гр/м2y
450 гр/м2

Поддршка

ЧПП
Гаранција
Финансирање
Политика на купување
Попусти
Мисија и цел
Партнери
Лиценци
Материјали
Научи повеќе
Лиена мемори пена
New Age Of Sleep влакна
Видови на душеци
Блог
Кариера

Нарачај онлајн и добиј бесплатна достава.