+389 73 33 33 53 | EAST GATE MALL -1 KAT
Aloe naddusek 8cm - New Age Macedonia
Најдоброто ортопедско помагало
Начин на изработка

“Jumbo Aloe Therapy”” е изработен од 8 cm на високо еластична мемори пена со многу поголема густина, што го прави релативно тврд на допир и користење. Кога ќе го поставите телото на “Jumbo Aloe Therapy” ќе имате правилна анатомска поддршка, односно нема лесно да “пропаднете” во наддушекот, баш спротивно ќе го држи телото во правилната положба за спиење.

Начин на користење

“Jumbo Aloe Therapy” се користи двострано. Од едната страна е збогатен со пирамидален масажен слој кој дава моментално чувство на масажа и опуштеност. Додека пак од другата страна е “Relax mode”, односно се користи кога немате дополнителни проблеми со половина, сакате само да уживате додека спиете.

Алое наддушек - New Age Macedonia

Jumbo Aloe Therapy 8cm

7,890 ден12,900 ден

“Jumbo Aloe Therapy” е специјално дизајниран наддушек за луѓе кои имаат проблеми со половина и останати костозглобни заболувања. Неговата намена е да го држи телото во правилната анатомска положба додека спиете. Ортопедски лица препорачуваат луѓето со проблеми со костозлобни заболувања да спијаат на што е можно потврда потпора. “Jumbo Aloe Therapy” е посебно препорачан за нив, но и за луѓе кои сакаат потврдо спиење.

На залиха – Испорака во истиот ден | Бесплатна испорака

Анти-стрес терапија

Наддушекот е збогатен со етерични масла на алое вера, која е позната по своите релаксирачки својства. Мирисот од алое вера има смирувачки ефекти врз нервниот систем и помага во намалувањето на стресот. Дополнително ја освежува вашата спална соба и создава пријатна атмосфера за спиење.

Aloe naddusek 8cm - New Age Macedonia
Најдоброто ортопедско помагало

Jumbo Aloe Therapy 8cm

7,890 ден12,900 ден

“Jumbo Aloe Therapy” е специјално дизајниран наддушек за луѓе кои имаат проблеми со половина и останати костозглобни заболувања. Неговата намена е да го држи телото во правилната анатомска положба додека спиете. Ортопедски лица препорачуваат луѓето со проблеми со костозлобни заболувања да спијаат на што е можно потврда потпора. “Jumbo Aloe Therapy” е посебно препорачан за нив, но и за луѓе кои сакаат потврдо спиење.

Нашиот најпродаван над-душек

Што можете да очекувате од

ALOE THERAPY?

Aloe naddusek 8cm - New Age Macedonia

Лесен и практичен за користење

“Lavender Fresh” е лесен и практичен за користење. Може да се користи на вашата спална соба, но и на на кревет со развлекување. Кога ќе посакате да го складирате, може лесно да се ролова и не зафаќа голем простор.

Медицински анатомски карактеристики

Покрај конфорот и персонализираното спиење, “Feel the lux” има анатомски и медицински карактеристики. Душекот е дизајниран да го поддржува правилното позиционирање на телото и да се прилагодува на неговата анатомија.

Анти-бактериска навлака

Задоволството да е совршено доаѓа во премиум анти-бактериска навлака која лесно се отстранува од душекот и пери. Навлаката е изработена од премиум материјали која нуди дополнително чувство на мекост и удобност.

Купувај по големина

Душеци
90x200
140x200
160x200
180x200
Над-душеци
90x200
120x200
140x200
160x200
180x200
Перници
10cm
13cm
15cm
18cm
Јоргани
150 гр/м2
250 гр/м2
350 гр/м2y
450 гр/м2

Поддршка

ЧПП
Гаранција
Финансирање
Политика на купување
Попусти
Мисија и цел
Партнери
Лиценци
Материјали
Научи повеќе
Лиена мемори пена
New Age Of Sleep влакна
Видови на душеци
Блог
Кариера

Нарачај онлајн и добиј бесплатна достава.