+389 73 33 33 53 | EAST GATE MALL -1 KAT
Feel the lux - Душек New Age Macedonia
Премиум италијански душек што гарантира долготрајност, конфор и вистински одмор и релаксација.
Начин на изработка

Изработен е од 6 посебно дизајнирани типови на мемори пени, кои сите заедно прават совршена комбинација. Душекот се карактеризира со уникатен,елегантен и модерен дизајн. Проектиран е во 7 зони за идеална поддршка и конфор.Со тоа душекот се прилагодува според различните делови на вашето тело.

Начин на користење

“Feel the lux” е специјално дизајниран за двострано користење, што го прави далеку поиздржлив и попрактичен од останатите душеци. Можете да го користите според вашите потреби, односно кога посакувате може да спиете на помеката страна или пак на потврдата страна.

Feel the lux - Душек New Age Macedonia

Feel the Lux

68,590 ден71,090 ден
54,872 ден56,872 ден

Добре дојдовте во светот на нашиот најлуксузен душек, каде што удобноста и квалитетот се основен приоритет. “Feel the lux” е нашиот најлуксузен душек. Дизајниран е со цел да ги задоволи сите вкусови. Изработен е од најквалитетни материјали и со последниот збор на современата технологија. Спиењето на него е вистинско задоволство.

На залиха – Испорака во истиот ден | Бесплатна испорака

“ Feel The Lux” буквално се прилагодува по контурите на вашето тело. Без разлика на притисокот, вашето тело постојано ќе биде на душекот, и нема да ги чувствувате поместувањата од партнерот до вас.  Душекот  обезбедува две посебни зони на спиење, што значи дека секоја страна е проектирана да одговара на индивидуалните потреби на спиење на секој партнер.

  • Иновативниот дизајн на нашиот душек облекува вашето тело и го следи природниот контур.
  • Специјално дизајниран за да го намали притисокот врз вашето тело.
  • Премиум мемори пена
Feel the lux - Душек New Age Macedonia
Премиум италијански душек што гарантира долготрајност, конфор и вистински одмор и релаксација.

Feel the Lux

68,590 ден71,090 ден
54,872 ден56,872 ден

Добре дојдовте во светот на нашиот најлуксузен душек, каде што удобноста и квалитетот се основен приоритет. “Feel the lux” е нашиот најлуксузен душек. Дизајниран е со цел да ги задоволи сите вкусови. Изработен е од најквалитетни материјали и со последниот збор на современата технологија. Спиењето на него е вистинско задоволство.

Нашиот најлуксузен душек

Што можете да очекувате од

Feel The Lux?

Feel the lux - Душек New Age Macedonia

Совшена циркулација на воздух

Изработен е со посебни отвори кои овозможуваат правилна циркулација на воздух преку душекот, што помага при отстранување на дополнителна топлина и влага. Крајниот резултат е пријатно спиење во постојана свежина.

Медицински анатомски карактеристики

Покрај конфорот и персонализираното спиење, “Feel the lux” има анатомски и медицински карактеристики. Душекот е дизајниран да го поддржува правилното позиционирање на телото и да се прилагодува на неговата анатомија.

Анти-бактериска навлака

Задоволството да е совршено доаѓа во премиум анти-бактериска навлака која лесно се отстранува од душекот и пери. Навлаката е изработена од премиум материјали која нуди дополнително чувство на мекост и удобност.

Feel the lux

Купувај по големина

Душеци
90x200
140x200
160x200
180x200
Над-душеци
90x200
120x200
140x200
160x200
180x200
Перници
10cm
13cm
15cm
18cm
Јоргани
150 гр/м2
250 гр/м2
350 гр/м2y
450 гр/м2

Поддршка

ЧПП
Гаранција
Финансирање
Политика на купување
Попусти
Мисија и цел
Партнери
Лиценци
Материјали
Научи повеќе
Лиена мемори пена
New Age Of Sleep влакна
Видови на душеци
Блог
Кариера

Нарачај онлајн и добиј бесплатна достава.