+389 73 33 33 53 | EAST GATE MALL -1 KAT
Ocean душек - New Age Macedonia
Вистинско уживање во текот на летните денови.
Начин на изработка

“Ocean” е специјално дизајниран за двострано користење, што го прави далеку поиздржлив и попрактичен од останатите душеци. Можете да го користите според вашите потреби, односно кога посакувате може да  спиете на помеката страна или пак на потврдата страна.

Начин на користење

“Ocean” е специјално дизајниран за двострано користење, што го прави далеку поиздржлив и попрактичен од останатите душеци. Можете да го користите според вашите потреби, односно кога посакувате може да  спиете на помеката страна или пак на потврдата страна.

Feel the lux - Душек New Age Macedonia

Ocean

29,890 ден57,390 ден
23,912 ден45,912 ден

“Ocean” е душек кој се разликува од сите останати. Покрај можноста да спиете двострано, односно на мека и тврда страна, кај него имате можност дополнително да спиете на зимска или летна страна. Во текот на летните денови препорачливо е да спиете на страната со хидро- кулинг гелот. Станува збор за гел со разладувачки моќи, кој не дозволува да се потите додека спиете на него.

На залиха – Испорака во истиот ден | Бесплатна испорака

Специјализирани отвори за циркулација на воздух, што овозможува душекот секогаш да е свеж а вие да не се потите.

  • Иновативниот дизајн на нашиот душек облекува вашето тело и го следи природниот контур.
  • Специјално дизајниран за да го намали притисокот врз вашето тело.
  • Премиум мемори пена
Ocean душек - New Age Macedonia
Вистинско уживање во текот на летните денови.

Ocean

29,890 ден57,390 ден
23,912 ден45,912 ден

“Ocean” е душек кој се разликува од сите останати. Покрај можноста да спиете двострано, односно на мека и тврда страна, кај него имате можност дополнително да спиете на зимска или летна страна. Во текот на летните денови препорачливо е да спиете на страната со хидро- кулинг гелот. Станува збор за гел со разладувачки моќи, кој не дозволува да се потите додека спиете на него.

ВИСТИНСКО УЖИВАЊЕ ВО ТЕКОТ НА ЛЕТНИТЕ ДЕНОВИ

Што можете да очекувате од

OCEAN?

Ocean душек - New Age Macedonia

Совшена циркулација на воздух

Изработен е со посебни отвори кои овозможуваат правилна циркулација на воздух преку душекот, што помага при отстранување на дополнителна топлина и влага. Крајниот резултат е пријатно спиење во постојана свежина.

Медицински анатомски карактеристики

Покрај конфорот и персонализираното спиење, “Feel the lux” има анатомски и медицински карактеристики.
Душекот е дизајниран да го поддржува правилното позиционирање на телото и да се прилагодува на неговата анатомија.

Анти-бактериска навлака

Задоволството да е совршено доаѓа во премиум анти-бактериска навлака која лесно се отстранува од душекот и пери. Навлаката е изработена од премиум материјали која нуди дополнително чувство на мекост и удобност.

Купувај по големина

Душеци
90x200
140x200
160x200
180x200
Над-душеци
90x200
120x200
140x200
160x200
180x200
Перници
10cm
13cm
15cm
18cm
Јоргани
150 гр/м2
250 гр/м2
350 гр/м2y
450 гр/м2

Поддршка

ЧПП
Гаранција
Финансирање
Политика на купување
Попусти
Мисија и цел
Партнери
Лиценци
Материјали
Научи повеќе
Лиена мемори пена
New Age Of Sleep влакна
Видови на душеци
Блог
Кариера

Нарачај онлајн и добиј бесплатна достава.