+389 73 33 33 53 | EAST GATE MALL -1 KAT
Green Nature душек - New Age
Премиум италијански душек што гарантира идеална анатомска поддршка на вашето тело.
Начин на изработка

“Green Nature” е изработен од лиена мемори пена и ортопедска “HR” пена. Лиената мемори пена совршено ќе се прилагодува по контурите на вашето тело и нуди совршен конфор и релаксација. Додека пак, ортопедската “HR” пена ја дава иделната црвстина и потпора на душекот.

Начин на користење

“Green Nature” е специјално дизајниран за двострано користење. Може да го користите како тврд душек или како ектремно тврд душек. Кога спиете на страната од мемори пената чувството е дека спиете на тврд душек. Во случај на големи болки во половина, ортопедски лица препорачуваат да спиете на што е можно потврд душек, во тој случај може да го свртите и да го користите од плавата страна каде што е ортопедската “HR” пена.

Feel the lux - Душек New Age Macedonia

Green Nature

29,890 ден57,390 ден
23,912 ден45,912 ден

Италијански душеци од мемори и пена. Непрекинат комфорт и персонализирана поддршка. Врвна технологија за оптимално спиење. Издржливи и иновативни. Истражете нашата колекција и купете го најдобриот душек за вас

5 зонска поддршка за вашето тело
Како функционира 5 – зонската поддршка на душекот?

  • Прва зона за врат и глава
  • Втора зона за рамена и грб
  • Трета зона за половина
  • Четврта зона за колкови
  • Петта зона за нозе
Green Nature душек - New Age

Премиум италијански душек што гарантира идеална анатомска поддршка на вашето тело.

Green Nature

29,890 ден57,390 ден
23,912 ден45,912 ден

Италијански душеци од мемори и пена. Непрекинат комфорт и персонализирана поддршка. Врвна технологија за оптимално спиење. Издржливи и иновативни. Истражете нашата колекција и купете го најдобриот душек за вас

МЕДИЦИНСКИ И ОРТОПЕДСКИ ДУШЕК БРОЈ 1

Што можете да очекувате од

GREEN NATURE?

Green Nature душек - New Age

Совшена циркулација на воздух

Изработен е со посебни отвори кои овозможуваат правилна циркулација на воздух преку душекот, што помага при отстранување на дополнителна топлина и влага. Крајниот резултат е пријатно спиење во постојана свежина.

Медицински анатомски карактеристики

Покрај конфорот и персонализираното спиење, “Feel the lux” има анатомски и медицински карактеристики.
Душекот е дизајниран да го поддржува правилното позиционирање на телото и да се прилагодува на неговата анатомија.

Анти-бактериска навлака

Задоволството да е совршено доаѓа во премиум анти-бактериска навлака која лесно се отстранува од душекот и пери. Навлаката е изработена од премиум материјали која нуди дополнително чувство на мекост и удобност.

Green Nature душек - New Age

Купувај по големина

Душеци
90x200
140x200
160x200
180x200
Над-душеци
90x200
120x200
140x200
160x200
180x200
Перници
10cm
13cm
15cm
18cm
Јоргани
150 гр/м2
250 гр/м2
350 гр/м2y
450 гр/м2

Поддршка

ЧПП
Гаранција
Финансирање
Политика на купување
Попусти
Мисија и цел
Партнери
Лиценци
Материјали
Научи повеќе
Лиена мемори пена
New Age Of Sleep влакна
Видови на душеци
Блог
Кариера

Нарачај онлајн и добиј бесплатна достава.