+389 73 33 33 53 | EAST GATE MALL -1 KAT
Lavender Fresh Наддушек
Италијански наддушек со премиум квалитет. Најдобриот наддушек на New Age.
Начин на изработка

“Jumbo Lavender Fresh” наддушекот е изработен од 8 cm на прва класа италијанска мемори пена која совршено ќе се прилагодува по контурите на вашето тело. Станува збор за релативно помек наддушек и е најдобра опција ако посакувате помеко спиење.

Начин на користење

“Jumbo Lavender Fresh” е изработен со последниот збор на технологијата. Отворените ќелии на јадрото служат за правилна циркулација на воздух, што го прави наддушекот секогаш свеж и пријатен за користење. Крајниот резултат е кога ќе спието на него, нема да имате проблеми со потење.

Алое наддушек - New Age Macedonia

Jumbo Lavender Fresh 8cm

9,890 ден15,590 ден
6,923 ден10,913 ден

Jumbo Lavender Fresh” е изработен од 8 cm на прва класа италијанска мемори пена. Со неговите карактеристики е посебно наменет за луѓето кои имаат релативно стар и неудобен душек со пропаднати сунѓери или истакнати федери, но и за луѓе кои сакаат да го заштитат душекот и да го продолжат векот на истиот.

На залиха – Испорака во истиот ден | Бесплатна испорака

Анти-стрес терапија

Наддушекот е збогатен со етерични масла на лаванда, која е позната по своите релаксирачки својства. Мирисот од лаванда има смирувачки ефекти врз нервниот систем и помага во намалувањето на стресот. Дополнително ја освежува вашата спална соба и создава пријатна атмосфера за спиeње.

Lavender Fresh Наддушек
Италијански наддушек со премиум квалитет. Најдобриот наддушек на New Age.

Jumbo Lavender Fresh 8cm

9,890 ден15,590 ден
6,923 ден10,913 ден

Jumbo Lavender Fresh” е изработен од 8 cm на прва класа италијанска мемори пена. Со неговите карактеристики е посебно наменет за луѓето кои имаат релативно стар и неудобен душек со пропаднати сунѓери или истакнати федери, но и за луѓе кои сакаат да го заштитат душекот и да го продолжат векот на истиот.

Нашиот најпродаван над-душек

Што можете да очекувате од

JUMBO LAVENDER?

Lavender Fresh Наддушек

Лесен и практичен за користење

“Lavender Fresh” е лесен и практичен за користење. Може да се користи на вашата спална соба, но и на на кревет со развлекување. Кога ќе посакате да го складирате, може лесно да се ролова и не зафаќа голем простор.

Медицински анатомски карактеристики

Покрај конфорот и персонализираното спиење, “Feel the lux” има анатомски и медицински карактеристики. Душекот е дизајниран да го поддржува правилното позиционирање на телото и да се прилагодува на неговата анатомија.

Анти-бактериска навлака

Задоволството да е совршено доаѓа во премиум анти-бактериска навлака која лесно се отстранува од душекот и пери. Навлаката е изработена од премиум материјали која нуди дополнително чувство на мекост и удобност.

Купувај по големина

Душеци
90x200
140x200
160x200
180x200
Над-душеци
90x200
120x200
140x200
160x200
180x200
Перници
10cm
13cm
15cm
18cm
Јоргани
150 гр/м2
250 гр/м2
350 гр/м2y
450 гр/м2

Поддршка

ЧПП
Гаранција
Финансирање
Политика на купување
Попусти
Мисија и цел
Партнери
Лиценци
Материјали
Научи повеќе
Лиена мемори пена
New Age Of Sleep влакна
Видови на душеци
Блог
Кариера

Нарачај онлајн и добиј бесплатна достава.