+389 73 33 33 53 | EAST GATE MALL -1 KAT
Green Nature душек - New Age

Ви го претставуваме 5-то степениот филтер за вода – Aqua Fresh, најефикасното решение како до чиста и здрава вода за пиење, директно во вашиот дом.

Изработка

Составен од 5 филтри низ кои водата поминува пред да истече од славината.

Инвестиција

Направете еднократна, паметна инвестиција во овој 5-то степен филтер, и обезбедете чиста и здрава вода за вас и вашето семејство.

Feel the lux - Душек New Age Macedonia

Филтер за вода

15,000 ден

Ви го претставуваме 5-то степениот филтер за вода – Aqua Fresh, најефикасното решение како до чиста и здрава вода за пиење, директно во вашиот дом.

Green Nature душек - New Age

Ви го претставуваме 5-то степениот филтер за вода – Aqua Fresh, најефикасното решение како до чиста и здрава вода за пиење, директно во вашиот дом.

Филтер за вода

15,000 ден

Ви го претставуваме 5-то степениот филтер за вода – Aqua Fresh, најефикасното решение како до чиста и здрава вода за пиење, директно во вашиот дом.

НАЈПРОДАВАНИОТ ФИЛТЕР ЗА ВОДА ВО МАКЕДОНИЈА

Составен од 5 филтри низ кои водата поминува пред да истече од славината

Првиот филтер

е седимент од 20 микрони, што отстранува се што е видливо со голо око, односно камен, песок, нечистотии и рѓа

Вториот филтер

се состои од активен јаглен со сребрени катјони, кои што неутрализира и абсорбира хлор, флуор и мирис

Третиот филтер

е седимент од 5 микрони, кој ги задржува сите потешки метали, како железо, азбест, олово и бакар.

Четвртиот филтер

овозможува само прочистената вода се складира во резервоар со капацитет на филтрирање до 90 литри во текот на 24 часа.

Петтиот филтер

Крајниот резултат е што низ вашата славина ќе истекува чиста, здрава, жива и скапоцена вода за пиење, која го подобрува функционирањето на организмот со што не прави поздрави и повитални.

Најчесто Поставувани Прашања

1. На колку време се променуваат филтрите и која е цената?
 • За ефективно работење на системот препорачуваме филтрите да се променат еднаш годишно.
 • Се променуваат сите 5 филтри, тоа го прави наша стручна екипа и за комплетната услуга наплаќаме само 3000 денари.
 • Сакаме да напомениме дека ние како компанија водиме грижа за нашите корисници. Брзо и ефикасно ја решаваме секоја ситуација и благовремено ги информираме клиентите за промената на филтрите.
2. Кој и каде се монтира системот ?
 • Да бидам искрен со вас, системот е многу лесен за монтажа. Го монтираме ние како компанија, најчесто во период од 4-5 работни дена, но често се случува да клиентите сами го монтираат, затоа што реално е лесен процес.
 • Системот најчесто го монтираме во кујна, под мијалник и реално не зафаќа голем простор.
3. Дали може да се постави на главна водоводна мрежа?
 • Како што напоменав, станува збор за 5-то степен филтер кој е наменет да се постави во кујна и да ја донеси водата за пиење и готвење до совршенство. Постојат и такви филтри, кои се поставуваат на главна водоводна мрежа и ја прочистуваат водата низ цело домаќинство , но тие се сосема друг модел.
4. Зошто мислите дека е најефикасното решение?
 • Прво : Бидејќи инвестирате еднаш, а го користите долгорочно.

 • Bторо : Го користат сите членови во семејството.

 • И трето: Докажано е дека филтрираната вода е најдобрата вода за нашето здравје.

5. Зошто мислите дека е најекономично решение ?

Видете, да бидеме реални голем дел од луѓето користат флаширана вода, иако се свесни за лошото влијание на пластиката.  А да направиме една весела математика. Статистиката покажува дека едно 4-члено семејство троши околу 2 евра за вода на дневно ниво. Тоа значи дека со само 6 месеци користење на филтерот инвестицијата е веќе исплатлива, а го користите буквално до крајот на животот

6. Како филтрираната вода го подобрува здравјето?

Водата има премногу позитивни бенефити за нашето здравје, како што се:

  • Ја подобрува циркулацијата и ги прочистува крвните садови.
  • Одлична е за хидратизација на кожата
  • За правилно функционирање на нашиот мозок
  • Добро делува на дигестивниот систем и варењето на храната.
  • И она што е најбитно- детоксикација на нашиот организам.
7. Колку време се користи и која е неговата гаранција?

Од нашата компанија добивате писмена гаранција од 10 години. И со тоа вие добивате целосна подршка, сервисирање и одржување на системот. Мора да напоменам дека гаранцијата важи само доколку системот е сервиран од наша страна.

8. Дали е ефикасен на бунарска вода?

Имаме голем број на клиенти кои живеат во рурални или планински места, каде што притисокот и квалитетот на водата е на многу полошо ниво. Но, како што напоменав системот прочистува дури и најмали бактерии во водата, бидејќи е врз база на реверзна осмоза.

9. И за крај, за кого е посебно препорачан ?

Доколку ме прашате мене, го препорачувам буквално за сите луѓе. Но за жал, праксата друго покажува. Најчесто ние луѓето чекаме да се креира некој проблем па потоа да бараме решение, и забораваме дека превентивата секогаш е најдобар лек.  Искрено сметам дека секој човек заслужува да пие чиста и здрава вода. И дека истата е од капитална вредност по човековото здравје.

Купувај по големина

Душеци
90x200
140x200
160x200
180x200
Над-душеци
90x200
120x200
140x200
160x200
180x200
Перници
10cm
13cm
15cm
18cm
Јоргани
150 гр/м2
250 гр/м2
350 гр/м2y
450 гр/м2

Поддршка

ЧПП
Гаранција
Финансирање
Политика на купување
Попусти
Мисија и цел
Партнери
Лиценци
Материјали
Научи повеќе
Лиена мемори пена
New Age Of Sleep влакна
Видови на душеци
Блог
Кариера

Нарачај онлајн и добиј бесплатна достава.