+389 73 33 33 53 | EAST GATE MALL -1 KAT

НАД-ДУШЕЦИ

LAVENDER 5cm

Внесете свежина во вашата спална соба и веднаш подобрете го вашиот сон!

Lavender 5cm naddusek - New Age Macedonia
Lavender Fresh Наддушек

LAVENDER 8cm

Над-душекот со најдобри перформанси и квалитет во светски рамки.

ALOE THERAPY 5cm

Ортопедски и релативно тврд мемори над-душек.

Алое наддушек - New Age Macedonia
Aloe naddusek 8cm - New Age Macedonia

ALOE THERAPY 8cm

Докажано најдобриот ортопедски над-душек

VISCO WHITE 4cm

Направете паметна заштеда и подобрете го вашиот сон

Visco Naddusek

Купувај по големина

Душеци
90x200
140x200
160x200
180x200
Над-душеци
90x200
120x200
140x200
160x200
180x200
Перници
10cm
13cm
15cm
18cm
Јоргани
150 гр/м2
250 гр/м2
350 гр/м2y
450 гр/м2

Поддршка

ЧПП
Гаранција
Финансирање
Политика на купување
Попусти
Мисија и цел
Партнери
Лиценци
Материјали
Научи повеќе
Лиена мемори пена
New Age Of Sleep влакна
Видови на душеци
Блог
Кариера

Нарачај онлајн и добиј бесплатна достава.