+389 73 33 33 53 | EAST GATE MALL -1 KAT
Real Evolution душек - New Age Macedonia
Изработен со последниот збор на италијанската технологија.
Начин на изработка

“Real Evolution” е изработен од прва класа на ортопедска “HR” пена која дава идеална цврстина на душекот и вискоеластична мемори пена која совршено ве прати по контурите на вашето тело додека спиете. Што го прави иновативен овој душек? Збогатен е со персонализирани мемори јадра кои даваат дополнителна удобност.

Начин на користење

“Green Nature” е специјално дизајниран за двострано користење. Може да го користите како тврд душек или како ектремно тврд душек. Кога спиете на страната од мемори пената чувството е дека спиете на тврд душек. Во случај на големи болки во половина, ортопедски лица препорачуваат да спиете на што е можно потврд душек, во тој случај може да го свртите и да го користите од плавата страна каде што е ортопедската “HR” пена.

Feel the lux - Душек New Age Macedonia

Real Evolution

68,590 ден71,090 ден
54,872 ден56,872 ден

Real Evolution е еден од најлуксузниот душеци во New Age. Изработен со последниот збор на италијанската технологија. Комбинација од најквалитетни “HR” и мемори пени со додаток иновативни мемори јадра. Како што и се забележува јадрата се поделени во 7 различни зони и сите посебно се активираат врз база на притисок. Крајниот резултат е тоа што душекот ве прати по анатомијата на вашето тело.

На залиха – Испорака во истиот ден | Бесплатна испорака

“Real evolution” буквално се прилагодува по контурите на вашето тело. Без разлика на притисокот, вашето тело постојано ќе биде на душекот, и нема да ги чувствувате поместувањата од партнерот до вас.  Душекот  обезбедува две посебни зони на спиење, што значи дека секоја страна е проектирана да одговара на индивидуалните потреби на спиење на секој партнер.

Real Evolution душек - New Age Macedonia
Изработен со последниот збор на италијанската технологија.

Real Evolution

68,590 ден71,090 ден
54,872 ден56,872 ден

Real Evolution е еден од најлуксузниот душеци во New Age. Изработен со последниот збор на италијанската технологија. Комбинација од најквалитетни “HR” и мемори пени со додаток иновативни мемори јадра. Како што и се забележува јадрата се поделени во 7 различни зони и сите посебно се активираат врз база на притисок. Крајниот резултат е тоа што душекот ве прати по анатомијата на вашето тело.

ДУШЕКОТ ОД ИДНИНАТА

Што можете да очекувате од

REAL EVOLUTION?

Real Evolution душек - New Age Macedonia

Совшена циркулација на воздух

Изработен е со посебни отвори кои овозможуваат правилна циркулација на воздух преку душекот, што помага при отстранување на дополнителна топлина и влага. Крајниот резултат е пријатно спиење во постојана свежина.

Медицински анатомски карактеристики

Покрај конфорот и персонализираното спиење, “Feel the lux” има анатомски и медицински карактеристики.
Душекот е дизајниран да го поддржува правилното позиционирање на телото и да се прилагодува на неговата анатомија.

Анти-бактериска навлака

Задоволството да е совршено доаѓа во премиум анти-бактериска навлака која лесно се отстранува од душекот и пери. Навлаката е изработена од премиум материјали која нуди дополнително чувство на мекост и удобност.

Купувај по големина

Душеци
90x200
140x200
160x200
180x200
Над-душеци
90x200
120x200
140x200
160x200
180x200
Перници
10cm
13cm
15cm
18cm
Јоргани
150 гр/м2
250 гр/м2
350 гр/м2y
450 гр/м2

Поддршка

ЧПП
Гаранција
Финансирање
Политика на купување
Попусти
Мисија и цел
Партнери
Лиценци
Материјали
Научи повеќе
Лиена мемори пена
New Age Of Sleep влакна
Видови на душеци
Блог
Кариера

Нарачај онлајн и добиј бесплатна достава.