+389 73 33 33 53 | EAST GATE MALL -1 KAT
Green Nature душек - New Age

Душек изработен од врвна мемори пена за максимална подршка и удобност, во висина од 18цм, достапен за секого

Начин на изработка

Душекот Еко Софт е изработен од високо квалитетна мемори пена и спаѓа во групата на поцврсти душеци, така што нуди ортопедска подршка, пратејќи ги контурите на вашето тело.

Начин на користење

Еко Софт е наменет за користње на сите возрасти, нуди правилна поставеност на телото. Идеален е за спиење во сите положби, грб, странично или на стомак.

Feel the lux - Душек New Age Macedonia

Душек Hybrid

9,900 ден15,900 ден

Италијански душеци од мемори и пена. Непрекинат комфорт и персонализирана поддршка. Врвна технологија за оптимално спиење. Издржливи и иновативни. Истражете нашата колекција и купете го најдобриот душек за вас

5 зонска поддршка за вашето тело
Како функционира 5 – зонската поддршка на душекот?

  • Прва зона за врат и глава
  • Втора зона за рамена и грб
  • Трета зона за половина
  • Четврта зона за колкови
  • Петта зона за нозе
Green Nature душек - New Age

Душек изработен од врвна мемори пена за максимална подршка и удобност, во висина од 18цм, достапен за секого

Душек Hybrid

9,900 ден15,900 ден

Италијански душеци од мемори и пена. Непрекинат комфорт и персонализирана поддршка. Врвна технологија за оптимално спиење. Издржливи и иновативни. Истражете нашата колекција и купете го најдобриот душек за вас

МЕДИЦИНСКИ И ОРТОПЕДСКИ ДУШЕК БРОЈ 1

Што можете да очекувате од

HYBRID?

Ортопедска подршка

Правилно држење на телото за зголемена циркулација која ќе придонесе за квалитетен сон дури и со помалку часа спиење

Анти бактериски својства

Душекот е обложен со навлака која е изработена од одбрани материјали, така што го штити самиот душек и не дозволува во него да се размножуваат грини и алергени.

Купувај по големина

Душеци
90x200
140x200
160x200
180x200
Над-душеци
90x200
120x200
140x200
160x200
180x200
Перници
10cm
13cm
15cm
18cm
Јоргани
150 гр/м2
250 гр/м2
350 гр/м2y
450 гр/м2

Поддршка

ЧПП
Гаранција
Финансирање
Политика на купување
Попусти
Мисија и цел
Партнери
Лиценци
Материјали
Научи повеќе
Лиена мемори пена
New Age Of Sleep влакна
Видови на душеци
Блог
Кариера

Нарачај онлајн и добиј бесплатна достава.