Внесете удобност и комфор во вашиот кревет!

Врвни Италијански наддушеци изработени од 100% мемори пена кои ќе го променат вашиот неудобен душек во ново место за одмор и релаксација.

Анатомско и ортопедско јадро кое не ја губи својата форма и правилно се прилагодува по контурите на вашето тело што резултира следниот ден да се разбудите свежи и одморени.

Во зависност од барањата на корисниците, доаѓаат во сите посакувани димензии почнувајќи од 60х200 се до 200х200. Покрај димензиите, наддушеците се изработени и со различна густина на мемори пена во мека, средно мека и тврда варијанта. Истите доаѓаат во висина од 4, 6 и 8cm.

Се прикажуваат сите 6 резултати

Внесете удобност и комфор во вашиот кревет!Врвни Италијански наддушеци изработени од 100% мемори пена кои ќе го променат вашиот неудобен душек во ново место за одмор и релаксација.