Washable Pillows – единствените мемори перници што директно се перат на 60 степени во машина!

Овие перници се изработени по најнови стандарди со отворени келии и вискоеластичност што овозможува перницата да се пере до 60 степени и притоа да не го промени и изгуби првобитниот облик. На тој начин, сите оние љубители на eco-friendly процесите се најзадоволни корисници од овој тип на перници. Washable перниците се препорачан производ за сите луѓе што бараат врвен анти-бактериски производ, како и сите оние кои страдаат од алергии.

Се прикажуваат сите 2 резултати

Washable Classic Pillow

Washable Kids Pillow