Fresh Memory перници – изработени од првокласна италијанска вискоеластична мемори пена.
Анатомско и ортопедско јадро кое идеално се прилагодува по контурите на вратот и главата, bшто овозможува правилна потпора при спиењето.
Отворените ќелии нудат непречена циркулација на воздухот и на тој начин ја одржуваат идеалната телесна температура, и како резултат на тоа нема простор за раст и развој на бактерии во јадрото на перницата.
Што ги прави посебни овие Fresh Memory перници?
При самиот процес на изработка збогатени се со етерични масла, кои
имаат посебна намена и функција.
За совршенството да е комплетно, доаѓаат заедно со високо квалитетна навлака изработена од 100% органски памук, која лесно се отстранува од перница и се пере до 90степени.

Се прикажуваат сите 6 резултати