“Cooling” перниците од самиот старт се разликуваат од сите останати перници поради можноста да бидат практични за спиење во текот на целата година.

Дефинитивно ќе се заљубите во нив уште на првиот допир. Изработени  со најголема густина, овие cooling перници ги прави релативно потврди на допир, но идеални за спиење.

Самата густина не дозволува вратот и главата лесно да пропаднат во перницата.

Од едната страна е додаден хидро-кулинг гел што во текот на летните денови не дозволува да ги имате проблемите со прекумерно, потење и често разбудување во текот на ноќта.  Што крајниот резултат е долг и пријатен сон.

Додека пак, во текот на зимските денови имате можност да ја користите другата страна, која е изработена со прекрасна тенсел нежна навлака.

Се прикажуваат сите 3 резултати