Изработени од мемори пена која целосно се прилагодува по контурите на вратот и
главата. Посебно препорачани перници за сите кои спијат на страна или грб. Навлаката се вади и пере до 60 степени. Можете да ги нарачате во различни димензии.

Се прикажуваат сите 3 резултати