Арома перниците се изработени од првокласна италијанска вискоеластична мемори пена. Анатомско и ортопедско јадро кое идеално се прилагодува по контурите на вратот и главата, што овозможува правилна потпора при спиењето.
Отворените ќелии нудат непречена циркулација на воздухот и на тој начин ја одржуваат идеалната телесна температура. Како резултат на тоа нема простор за раст и развој на бактерии во јадрото на перницата.

Што ги прави посебни Арома перниците?

При самиот процес на изработка збогатени се со етерични масла, кои имаат посебна намена и функција.
За совршенството да е комплетно, доаѓаат заедно со високо квалитетна навлака изработена од 100% органски памук, која лесно се отстранува од перница и се пере до 90степени.

Се прикажуваат сите 3 резултати