Перници изработени од првокласна италијанска вискоеластична мемори пена.
Анатомско и ортопедско јадро кое идеално се прилагодува по контурите на вратот и главата, што овозможува правилна потпора при спиењето. Отворените ќелии нудат непречена циркулација на воздухот и на тој начин ја одржуваат идеалната телесна температура, и како резултат на тоа нема простор за раст и развој на бактерии во јадрото на перницата.
Што ги прави посебни овие перници?

При самиот процес на изработка збогатени се со етерични масла, кои имаат посебна намена и функција.
За совршенството да е комплетно, доаѓаат заедно со високо квалитетна навлака изработена од
100% органски памук, која лесно се отстранува од перница и се пере до 90степени.

– Анатомски,ортопедски и антибактериски
– Состав на јадро : Вискоеластична мемори пена
– Состав на навлака: 100 % органски памук
– Начин на спиење: Двострано

Прикажувам 1–12 од 21 резултати