Материјали

Оригиналната лиена мемори пена
Вискоеластична пена што дише
Пневматска вискоеластична пена
Следната генерација на пена врз база на вода
Вискоеластични пени со минерална технологија
Пени со парфимирани есенции
Вискоеластична пена што може да се пере 
Пени и компоненти на база на ГЕЛ
Пружина што ќе ја промени генетиката на вашиот душек
Системи за поддршка со вискоеластични пружини
Термохроматски и терморегулационен слој
Кошничка

Најави се

Сè уште немате сметка?

East gate – 1 спрат | City Mall +1 спрат

до 31.12.2022

Winter 
Sale

Политика на колачиња
newage.com.mk користи колачиња со цел да ја подобриме функционалноста и корисничкото искуство.
Почнете да пишувате за да ги видите производите што ги барате.