Локации

Продажен салон во East Gate Mall ( - 1 спрат ) :
Беласица 2 , Гази Баба – Скопје

Контакт телефон: 073 33 33 53
E-Mail : office@newage.com.mk

Оffice канцеларии:
МИТРОПОЛИТ ТЕОДОСИЈ ГОЛОГАНОВ бр.60 Б *
1000 СКОПЈЕ-ЦЕНТАР
Контакт телефон: 073 33 33 53
E-Mail : office@newage.com.mk

Директор

Андреј Габроски

Сопственик

Мартин Андоноски

Кошничка
Политика на колачиња
newage.com.mk користи колачиња со цел да ја подобриме функционалноста и корисничкото искуство.
Start typing to see products you are looking for.

NewAge

Здраво, како можеме да ви помогнеме?

Кликнете на копчето подолу за да разговарате со NewAge преку месинџер.