+389 73 33 33 53 | EAST GATE MALL -1 KAT

ЈОРГАНИ

4 СЕЗОНИ

Јорганот Четири Сезони изработен од природни материјали нуди пријатни чувство и удобност изработен во две стандарни димензии.

Kontur pernica (3)

Еко Софт

Дури и во најстудените ноќи имајте природно чувство на мекост и удобност.

Kontur pernica (3)

Купувај по големина

Душеци
90x200
140x200
160x200
180x200
Над-душеци
90x200
120x200
140x200
160x200
180x200
Перници
10cm
13cm
15cm
18cm
Јоргани
150 гр/м2
250 гр/м2
350 гр/м2y
450 гр/м2

Поддршка

ЧПП
Гаранција
Финансирање
Политика на купување
Попусти
Мисија и цел
Партнери
Лиценци
Материјали
Научи повеќе
Лиена мемори пена
New Age Of Sleep влакна
Видови на душеци
Блог
Кариера

Нарачај онлајн и добиј бесплатна достава.