+389 73 33 33 53 | EAST GATE MALL -1 KAT

ДУШЕЦИ

FEEL THE LUX

Добре дојдовте во светот на нашиот најлуксузен душек!

Feel the lux - Душек New Age Macedonia
Green Nature душек - New Age

GREEN NATURE

Посебно препорачан за сите љубители на тврди душеци.

FULL SENSATION

Најпродаваниот душек во последните 3 години!

Full Senstaion dusek - New Age Macedonia
Green Nature душек - New Age

ДУШЕК ХИБРИД

Имплементирана нај нова технологија во изработката. За оптимална подршка и правилна поставеност на телото.

OCEAN

Вистинско уживање во текот на летните денови.

Ocean душек - New Age Macedonia
Real Evolution душек - New Age Macedonia

REAL EVOLUTION

Вистинска револуција во спиењето!

Купувај по големина

Душеци
90x200
140x200
160x200
180x200
Над-душеци
90x200
120x200
140x200
160x200
180x200
Перници
10cm
13cm
15cm
18cm
Јоргани
150 гр/м2
250 гр/м2
350 гр/м2y
450 гр/м2

Поддршка

ЧПП
Гаранција
Финансирање
Политика на купување
Попусти
Мисија и цел
Партнери
Лиценци
Материјали
Научи повеќе
Лиена мемори пена
New Age Of Sleep влакна
Видови на душеци
Блог
Кариера

Нарачај онлајн и добиј бесплатна достава.