Нашата мисија и цел

Нашата мисија и цел

Почитувани дозволете накратко да ве прошетаме во светот на “New Age”.

“Feel the lux” – Душекот од вашите соништа ! Италијански душек изработен по најнова технологија, спремен да ги задоволи сите вкусови. Изработен од 7 различни и посебно дизајнирани мемори пени, кои даваат совршен конфор при спиењето. 7 различни зони за идеална анатомска поддршка на вашето тело. Специјализирани отвори за циркулација на воздух, што овозможува душекот секогаш да е свеж а вие да не се потите. Иновативно персонализирано спиење, што по смарт систем душекот се актива само под притисок, што значи кога вашиот партнер ја сменува положбата вие тоа нема да го чувствувате. Пирамидален масажен слој од 2те страни, што овозможува моментално чувство на релаксација и одмор. Можност за двострано спиење. Кога посакувате помек душек го користите од портокаловата страна, додека пак ако посакувате потврд душек го користите од лилавата страна. Доаѓа во антибактериска навлака, посебно дизајнирана за душекот. Навлаката е изработена од прва класа на органски памук. На средина има 3D мрежа, што овозможува дишење на душекот. Навлаката лесно со патент се остранува од душекот и пере во машина. Потоа лесно се суши и одржува. Достапен за нарачка во димензии: 160×200 и 180 х 200. Медицински производ. Гаранција 5 години. Земја на потекло: Италија. Застапник на лиценца за Македонија: New Age.

3 елементи за

Долг и Здрав Живот

Основната цел на компанијата е значително да ги подобри основните 3 елементи за долг и здрав живот, а тоа се:
about-us-2-icon

Чист Воздух

Со почист возхух имаме голем број на здравствени бенефити

about-us-3-icon

Квалитетен Одмор

Aдекватен квалитет на одмор е начин на полнење на нашето тело

about-us-1-icon

Чиста и Здрава Вода

Чистата и безбедна вода е неопходна за добро здравје

За нас

Почетоците на компанијата се во септември 2015 година. Основана од сегашниот лидер г-дин Мартин Андоноски на негови само 22 години.

Зошто да не одберете нас?

Затоа што напорно работиме да обезбедиме што можи подобри производи, и истите да бидат достапни по најдобри цени и услови. Нашата крајна цел се сите задоволните клиенти, тие ни даваат мотив да бидеме се подобри во нашата област. И да, сите заедно успеваме во тоа.

Ви благодариме што и вие сте дел од нашата успешна приказна. Со почит, New Age.

 

Кошничка
Политика на колачиња
newage.com.mk користи колачиња со цел да ја подобриме функционалноста и корисничкото искуство.
Start typing to see products you are looking for.

NewAge

Здраво, како можеме да ви помогнеме?

Кликнете на копчето подолу за да разговарате со NewAge преку месинџер.